Uvjeti i odredbe Infiniti Q60 aplikacija virtualne stvarnosti

DEFINICIJE

„Ovlašteni prodavatelj” znači prodavatelj koji je dio mreže Infinitijevih ovlaštenih prodavatelja u Europi. „INFINITI” znači divizija Infiniti Europe društva Nissan International SA sa sjedištem na adresi Zone d’Activités La Pièce 12, 1180 Rolle, Švicarska. Nissan International SA dio je grupe Nissan Motor Co., Ltd. iz Japana.

„Kolačići” znači male tekstualne datoteke koje kreira naša aplikacija, a koje se pohranjuju na tvrdi disk vašeg računala.

„Osobni podaci” znači podaci o bilo kojoj identificiranoj fizičkoj osobi koja upotrebljava aplikaciju kako je propisano švicarskim Zakonom o zaštiti osobnih podataka iz 1992.

„Pravila” znači pravila o privatnosti Infinitijeve aplikacije.

„App” unači Infinitijeva aplikacija.

„Švicarski Zakon o zaštiti osobnih podataka” znači Švicarski savezni zakon o zaštiti odobnih podataka od 19. lipnja 1992.

„Pružatelji usluga treće strane” znači treće strane koje pružaju uslugu Infinitiju na temelju ugovora.

PODRUČJE PRIMJENE

Uvjetima u nastavku uređuje se upotreba aplikacije čiji je vlasnik i koju održava INFINITI. Početkom upotrebe aplikacije suglasni ste s obvezama koje su utvrđene Uvjetima. U slučaju da niste suglasni s Uvjetima molimo vas da prekinete s upotrebom aplikacije. INFINITI zadržava pravo izmjene Uvjeta u bilo kojem trenutku pa vas molimo da ih redovno provjeravate.

RIZIK I OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Aplikacijom se koristite isključivo na vlastitu odgovornost. INFINITI ne jamči ni za jednu vrstu upotrebe ili sadržaja aplikacije koji je naveden u obliku u kakvom jest. INFINITI ne jamči da aplikacija ne sadržava nefunkcionalnosti, pogreške ili viruse koji mogu utjecati na vaše računalo. Infiniti ne jamči da su sve informacije bile aktualne u trenutku prikaza.

Osim u slučaju odgovornosti koja proizlazi iz Infinitijeve nezakonite namjere ili grubog nemara u pogledu Uvjeta INFINITI nije odgovoran za mogući gubitak do kojeg može doći zbog korištenja aplikacijom. Konkretno, INFINITI ni u kojem slučaju nije odgovoran za neizravne, slučajne, posljedične ili posebne štete ili gubitke, uključujući gubitak podataka, mogućnosti upotrebe ili propuštenu dobit, čak i ako je bio obaviješten o mogućnosti njihovog nastanka.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Sva prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na plikaciju i njezin sadržaj Infinitijevo su vlasništvo ili se upotrebljavaju uz njegovu suglasnost. Nisu dopušteni kopiranje, objavljivanje ili izmjene sadržaja aplikacije ili preprodaja informacija preuzetih iz apliakcije bez suglasnosti Infinitija. Dopušteno je samo pregledavanje i ispisivanje sadržaja aplikacije za osobnu upotrebu i/ili za donošenje informiranih odluka o Infinitijevim proizvodima.

Nazivi, logotipi, nazivi proizvoda, nazivi tehnologija te slogani i žigovi vlasništvo su društva Nissan Motor Co. Ltd. i/ili Infinitija ili se upotrebljavaju uz njihovu suglasnost. Sva prava pridržana.

PROIZVODI I CIJENE

INFINITI ulaže stalne napore u poboljšanje proizvoda. Zbog toga su sve informacije u aplikaciji podložne promjenama u bilo kojem trenutku. Dostupnost, specifikacije, modeli i cijene svih proizvoda u aplikaciji navedeni su isključivo kao općenite informacije i mogu biti ograničeni i neažurirani u trenutku pregleda. Za ažurirane informacije koje se mogu razlikovati od informacija u aplikaciji obratite se najbližem ovlaštenom zastupniku ili svojem INFINITI upravitelju flote ovisno o slučaju. Boje prikazane u aplikaciji mogu se razlikovati od stvarnih boja zbog vrste i postavki zaslona. Kad je riječ o cijenama, osnovna cijena ili ukupna maloprodajna cijena uključuju isporuku do salona ovlaštenog zastupnika i registarske pločice.

PRIVATNOST

INFINITI je upisan u registar Švicarskog saveznog povjerenika za zaštitu podataka i informacija u skladu sa švicarskim Zakonom o zaštiti podataka od 19. lipnja 1992. Za više informacija o prvatnosti pročitajte Infinitijeva pravila o privatnosti.

POVEZNICE

Aplikacija može sadržavati poveznice na aplikacije trećih osoba koje su u potpunosti neovisne o ovoj aplikaciji. INFINITI ni u kojem slučaju nije odgovoran za sadržaj, upotrebu ili dostupnost tih aplikacija. Poveznice na aplikacije trećih osoba navedene su samo kao informacija i INFINITI ne jamči za njih.

INFINITI mora dati pisano odobrenje za sve poveznice s aplikacija trećih osoba.

KONTAKT

Ako trebate kontaktirati s Infinitijem zbog pitanja koja se odnose na privatnost, uključujući, među ostalim, pravo na pristup vašim osobnim podacima, njihov ispravak, blokiranje, ograničavanje ili brisanje ili zbog upita o svrsi u koju se oni pohranjuju ili o njihovim primateljima, obratite se društvu INFINITI Europa.

Društvu INFINITIi Europe pišite na adresu:

INFINITI Europe
Commercial Department
A-One Business Centre
Route de l’Étraz
1180 Rolle
Švivarska

NADLEŽNO PRAVO

Suglasni ste da su vaša upotreba aplikacije i odnos s Infinitijem uređeni švicarskim pravom. Odredbe Uvjeta primjenjuju se na sve korisnike aplikacije neovisno o njihovom prebivalištu. Osim ako je drukčije navedeno, odredbe se primjenjuju na sve usluge i informacije navedene u apliakciji.

PRIKUPLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

INFINITI će zatražiti vaš pristanak za prikupljanje osobnih podataka iz aplikacije.  INFINITI će vaše osobne podatke upotrebljavati samo u svrhu poslovanja, odnosno oglašavanja prodaje svojih vozila i pripadajućih proizvoda i usluga.  Davanjem osobnih podataka dajete suglasnost Infinitiju za njihovu obradu u navedenu svrhu. Infiniti će čuvati i upotrebljavati vaše osobne podatke i sve informacije o vama do kojih dođe sad i u budućnosti (i) za slanje obavijesti o proizvodima i uslugama koje ste zatražili, (ii) za slanje informacija o proizvodima i uslugama koji bi vas mogli zanimati te (iii) za potrebe ispitivanja tržišta.

RAZMJENA OSOBNIH PODATAKA

INFINITI će razmjenjivati vaše osobne podatke s ovlaštenim zastupnicima u vašoj zemlji i s ostalim članovima grupe INFINITI te s pružateljima usluga treće strane iz Švicarske ili inozemstva koji primjenjuju Pravila o privatnosti.  Prihvaćanjem Pravila o privatnosti prihvaćate i mogućnost da se u zemlji primatelja osobnih podataka ne primjenjuje jednaka, usporediva ili primjerena razina zaštite osobnih podataka u odnosu na razinu predviđenu švicarskim Zakonom o zaštiti osobnih podataka ili strasburškom Konvencijom za zaštitu pojedinaca pri automatskoj obradi osobnih podataka od 28. siječnja 1981., uključujući povremene izmjene.

PREKID PRIMANJA OBAVIJESTI

Želite li prekinuti primati elektroničke obavijesti o proizvodima i uslugama od Infinitija ili njegovih pružatelja usluga trećih strana o tome obavijestite INFINITI.

PRISTUP OSOBNIM PODACIMA

U skladu sa švicarskim Zakonom o zaštiti osobnih podataka možete zatražiti uvid u svoje osobne podatke u posjedu Infinitija. Za više informacija obratite se Infinitiju kako je navedeno u nastavku. Ako ste postojeći klijent, INFINITI smije nastaviti upotrebljavati vaše osobne podatke radi održavanja odnosa s vama.  Na primjer, možda ste s Infinitijem zaključili ugovor o leasingu ili najmu.

POHRANJIVANJE PODATAKA

INFINITI će čuvati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za ispunjavanje svrhe u koju su prikupljeni.  Neovisno o prethodno navedenom, INFINITI može imati pravnu obvezu čuvanja vaših osobnih podatakanakon završetka transkacije koje je prethodila njihovom prikupljanju.

SIGURNOST I POVJERLJIVOST

INFINITI će poduzeti sve sigurnosne mjere u tehničkom i organizacijskom smislu kako bi zaštitio vaše osobne podatke od slučajnog ili neovlaštenog uništenja ili slučajnog gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa, kojima se osigurava razina sigurnosti primjerena riziku pri obradi i vrsti zaštićenih osobnih podataka. Tehnološki napredak znači da se sigurnosne mjere primjenjuju i da će se nastaviti poboljšavati radi zaštite vas i vaše privatnosti. Davanjem osobnih podataka suglasni ste sa stavljanjem svojih osobnih podataka na raspolaganje Infinitiju, ovlaštenim zastupnicima u vašoj zemlji prebivališta, društvima članovima INFINITI grupe i pružateljima usluga treće strane. Infiniti će osigurati da ovlašteni zastupnici u vašoj zemlji prebivališta, društva članovi INFINITI grupe i pružatelji usluga treće strane primjenjuju odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za održavanje povjerljivosti i sigurnosti vaših osobnih podataka. Samo ovlašteno osoblje Infinitija, ovlaštenih zastupnika u vašoj zemlji prebivališta, društava članova Infiniti grupe i pružatelja usluga treće strane koje ima obvezu čuvanja povjerljivih podataka i nakon isteka radnog odnosa, može prikupljati i obrađivati vaše osobne podatke ili im pritupiti.