UVJETI I ODREDBE

 

 

 

Vožnju shvaćamo ozbiljno. Sustav INFINITI InTouch upotrebljavajte isključivo u sigurnim okolnostima. Za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati. Potreban je i pametni telefon s operativnim sustavima IOS i Android koji se ne isporučuje s vozilom. INFINITI ne odgovara za usluge neovisnih mobilnih operatera. Mobilna mreža nije dostupna na svim područjima. Za upotrebu sustava INFINITI InTouch potreban je podatkovni promet čije trošenje podliježe uvjetima mobilnog operatera. Više informacija zatražite od svojeg mobilnog operatera. Neke aplikacije nisu dostupne za sve modele s ugrađenim sustavom INFINITI InTouch. GPS karte nekih područja u sustavu navigacije nisu detaljne ili ne odražavaju trenutačnu prometnu regulaciju. INFINITI ne odgovara za određene aplikacije i usluge trećih strana, uključujući Google Services. U slučaju da pružatelj usluge ukine ili ograniči uslugu ili aplikaciju do toga može doći bez prethodne obavijesti i odgovornosti INFINITIJA i/ili njegovih zastupnika. INFINITI ne odgovara za zamjenu ili ažuriranje opreme ili aplikacije ili pripadajuće troškove nužne za nastavak njihove upotrebe. Primjenjuju se uvjeti i odredbe ugovora o pretplati. Početno probno razdoblje počinje od datuma kupnje vozila, a potom je potrebno plaćanje pretplate u iznosu koji je važeći u trenutku plaćanja. Primanje i slanje SMS-ova i e-poruka i/ili potrošnja podaktovnog prometa naplaćuju se po standardnim tarifama. Za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati. Tijekom prve dvije godine od datuma kupnje vozila usluga se ne naplaćuje. Potom je za nastavak upotrebe potrebno plaćanje kreditnom karticom pretplate u iznosu koji je važeći u trenutku plaćanja i trajanju od godine dana u skladu s uvjetima ugovora o pretplati.

 

Za preuzimanje ili ažuriranje aplikacija za e-poštu, kalendar i povezivanje potrebna je internetska veza putem aktivne pretplate za aplikacije za pametne telefone.

 

Za funkcioniranje aplikacija u nekim modelima potrebna je instalacija aplikacije INFINITI InTouch i prijava u aktivan korisnički račun.

 

Nemojte programirati sustav u vožnji. GPS karte nekih područja u sustavu navigacije nisu detaljne ili ne odražavaju trenutačnu prometnu regulaciju.

 

iPhone®

U vožnji potpunu pozornost obratite na promet. Nemojte upotrebljavati iPhone® u vožnji i tako skretati pozornost s prometa. Za više informacija obratite se zastupniku. iPhone® je registrirani žig društva Apple, Inc. Sva prava pridržana. iPhone® ne isporučuje se s vozilom.

 

Bluetooth®

Dostupnost određenih funkcionalnosti ovisi o tome je li u pametni telefon ugrađen Bluetooth®. Za više informacija pročitajte upute za upotrebu pametnog telefona. Logotip i riječ Bluetooth vlasništvo su društva Bluetooth SIG, Inc., a Nissan ih upotrebljava uz njegovu dozvolu.