OPĆENITA PITANJA

Je li za upotrebu usluge INFINITI InTouch potrebna pretplata?

 

Da, za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati.

Koliko dugo traje probno razdoblje?

 

U slučaju mobilne aplikacije INFINITI InTouch besplatno probno razdoblje traje 24 mjeseca, u slučaju aplikacije Infiniti InTouch Services 36 mjeseci od datuma kupnje vozila. Potom je za nastavak upotrebe potrebno plaćanje kreditnom karticom u iznosu koji je važeći u trenutku produženja pretplate i trajanju od godine dana u skladu s uvjetima ugovora o pretplati.

Koji su telefoni kompatibilni sa sustavom INFINITI InTouch?



Kliknite ovdje za potpuni popis kompatibilnih telefona koji se mogu povezati sa sustavom i omogućiti upotrebu multimedijalnih sadržaja, telefona i adresara. Kliknite ovdje za potpuni popis kompatibilnih telefona koji omogućavaju upotrebu funkcionalnosti sustava INFINITI InTouch.

Kako funkcionira funkcionalnost prepoznavanja glasa?



Neke usluge u aplikacijama InTouch omogućavaju prepoznavanje glasa, a ostale čitaju sadržaj aplikacija, poput objava na Facebooku, pretvaranjem teksta u govor. NAPOMENA: funkcionalnost prepoznavanja glasa dostupna je na engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom i nizozemskom jeziku.

U koje se modele ugrađuje sustav INFINITI InTouch?

 

Trenutačno se sustav INFINITI InTouch ugrađuje samo u modele Q50, Q30, QX30 i Q60.

POČETAK UPOTREBE

Što je potrebno za upotrebu sustava INFINITI InTouch?

  1. Kompatibilan pametni telefon.
  2. Podatkovna tarifa zbog prijenosa podataka.
  3. Instalirana aplikacija INFINITI InTouch na pametnom telefonu.
  4. Korisnički račun za aplikaciju INFINITI InTouch. Korisnički račun za aplikaciju INFINITI InTouch možete kreirati u aplikaciji ili na portalu za vlasnike vozila. Nakon registracije potrebno je korisničkom računu pridružiti vozilo unošenjem IBN-a i PIN-a koje se dobili od zastupnika i kliknuti na „Aktivacija”.

POVEZIVANJE PAMETNOG TELEFONA

Gdje se mogu preuzeti aplikacije INFINITI InTouch?

 

Aplikacije se mogu preuzeti u online trgovinama Apple App Store i Google Play.

Kako se povezuje pametni telefon radi upotrebe aplikacija INFINITI InTouch?

 

Za povezivanje i konfiguriranje aplikacija INFINITI InTouch na iPhoneu spojite iPhone u sustav INFINITI InTouch s pomoću njegovog USB kabla i otvorite aplikaciju INFINITI InTouch na pametnome telefonu. Pametni telefoni s operativnim sustavom Android mogu se spojiti i konfigurirati bežično putem Bluetootha. Pametni telefoni s operativnim sustavom Android mogu se spojiti i konfigurirati bežično putem Bluetootha.

Koji podaci o korisnicima se prikupljaju i stavljaju na raspolaganje pružateljima usluga ili ostalim trećim stranama?

 

Putem aplikacije INFINITI InTouch podaci o korisnicima se ne prikupljaju ili stavljaju na raspolaganje trećim stranama, odnosno svi su podaci anonimni. Prikupljaju se podaci o učestalosti upotrebe određenih usluga dostupnih u vozilu.

PRIVATNOST

Koji podaci o korisnicima se prikupljaju i stavljaju na raspolaganje pružateljima usluga ili ostalim trećim stranama?


Putem aplikacije INFINITI InTouch podaci o korisnicima se ne prikupljaju ili stavljaju na raspolaganje trećim stranama, odnosno svi su podaci anonimni. Prikupljaju se podaci o učestalosti upotrebe određenih usluga dostupnih u vozilu.

UVJETI I ODREDBE

Vožnju shvaćamo ozbiljno. Sustav INFINITI InTouch upotrebljavajte isključivo u sigurnim okolnostima. Za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati. Potreban je i pametni telefon s operativnim sustavima IOS i Android koji se ne isporučuje s vozilom. INFINITI ne odgovara za usluge neovisnih mobilnih operatera. Mobilna mreža nije dostupna na svim područjima. Za upotrebu sustava INFINITI InTouch potreban je podatkovni promet čije trošenje podliježe uvjetima mobilnog operatera. Više informacija zatražite od svojeg mobilnog operatera. Neke aplikacije nisu dostupne za sve modele s ugrađenim sustavom INFINITI InTouch. GPS karte nekih područja u sustavu navigacije nisu detaljne ili ne odražavaju trenutačnu prometnu regulaciju. INFINITI ne odgovara za određene aplikacije i usluge trećih strana, uključujući Google Services. U slučaju da pružatelj usluge ukine ili ograniči uslugu ili aplikaciju do toga može doći bez prethodne obavijesti i odgovornosti INFINITIJA i/ili njegovih zastupnika. INFINITI ne odgovara za zamjenu ili ažuriranje opreme ili aplikacije ili pripadajuće troškove nužne za nastavak njihove upotrebe. Primjenjuju se uvjeti i odredbe ugovora o pretplati. Početno probno razdoblje počinje od datuma kupnje vozila, a potom je potrebno plaćanje pretplate u iznosu koji je važeći u trenutku plaćanja. Primanje i slanje SMS-ova i e-poruka i/ili potrošnja podaktovnog prometa naplaćuju se po standardnim tarifama. Za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati. Tijekom prve dvije godine od datuma kupnje vozila usluga se ne naplaćuje. Potom je za nastavak upotrebe potrebno plaćanje kreditnom karticom pretplate u iznosu koji je važeći u trenutku plaćanja i trajanju od godine dana u skladu s uvjetima ugovora o pretplati.

 

Za preuzimanje ili ažuriranje aplikacija za e-poštu, kalendar i povezivanje potrebna je internetska veza putem aktivne pretplate za aplikacije za pametne telefone.

 

Za funkcioniranje aplikacija u nekim modelima potrebna je instalacija aplikacije INFINITI InTouch i prijava u aktivan korisnički račun.

 

Nemojte programirati sustav u vožnji. GPS karte nekih područja u sustavu navigacije nisu detaljne ili ne odražavaju trenutačnu prometnu regulaciju.

 

iPhone®

U vožnji potpunu pozornost obratite na promet. Nemojte upotrebljavati iPhone® u vožnji i tako skretati pozornost s prometa. Za više informacija obratite se zastupniku. iPhone® je registrirani žig društva Apple, Inc. Sva prava pridržana. iPhone® ne isporučuje se s vozilom.

 

Bluetooth®

Dostupnost određenih funkcionalnosti ovisi o tome je li u pametni telefon ugrađen Bluetooth®. Za više informacija pročitajte upute za upotrebu pametnog telefona. Logotip i riječ Bluetooth vlasništvo su društva Bluetooth SIG, Inc., a Nissan ih upotrebljava uz njegovu dozvolu.