UGRAĐENI SUSTAV NAVIGACIJE

Sustav navigacije ugrađuje se u kontrolnu ploču vozila. Koncentrirajte se na vožnju i promet i dopustite da vas sustav vodi vizualnim i glasovnim uputama.

 

ADRESAR POPULARNIH ODREDIŠTA
Sustav navigacije može vas dovesti i do popularnih odredišta u vašoj blizini. U adresar popularnih odredišta uneseni su popularni restorani, benzinske postaje, banke i dr.

 

ADRESAR VLASTITIH ODREDIŠTA
U njega možete pohraniti najviše 50 odredišta, što je posebno praktično u slučaju odredišta koja posjećujete tek nekoliko puta godišnje.

 

KOMPAS

Instalirana aplikacija INFINITI Compass prikazuje trenutačni smjer putovanja te smjer konačnog odredišta kako biste uvijek bili na pravom putu. S pomoću aplikacije odredite preciznu lokaciju putem GPS-a, uključujući koordinate zemljopisne širine i dužine.

PRETRAŽIVANJE INTERNETA S POMOĆU TRAŽILICE GOOGLE

Odsad pristupite Googleovim pouzdanim i neograničenim mogućnostima pretraživanja izravno iz vozila. Pretražujte odredišta bez da znate točan naziv ili kategoriju, pohranite ih i krenite na putovanje. Pretraživanje interneta s pomoću tražilice Google temelji se na posljednjim dostupnim informacijama.

 

PRETRAŽIVANJE TOČKI INTERESA
Pretražujte prema ključnim riječima bankomate, trgovine, igrališta za golf u blizini trenutačne lokalcije ili krajnjeg odredišta. Točke interesa možete pronaći i odabirom odgovarajuće kategorije na zaslonu.

POPIS REZULTATA
Na popisu rezultata pretraživanja naveden je naziv, ocjena i udaljenost točke interesa od trenutačne lokacije. Rezultate možete sortirati prema najvišoj ocjeni ili najkraćoj udaljenosti.

 

PRIKAZ NA KARTI
Rezultate pretraživanja možete pregledavati na karti radi boljeg uvida u lokaciju točke interesa.

 

USLUGA GOOGLE SEND-TO-CAR
Pronađite svoje odredište iz udobnosti vlastitog doma. S pomoću omiljenog povezanog uređaja pošaljite adresu sustavu INFINITI InTouch putem internetske stranice Send-To-Car. Nakon paljenja vozila odaberite gumb „Sent to Car”. Adresa koju ste poslali učitat će se u sustav.USB UTOR ZA IPOD I KOMPATIBILNE UREĐAJE

Priključite iPod®, USB stick ili drugi kompatibilni uređaj u jedan od USB utora i ponesite na putovanje cjelokupnu kolekciju glazbe, podcastova i audio-knjiga. Funkcijama za reprodukciju možete upravljati putem audio-sustava ili zaslona na dodir.

HANDS-FREE SLANJE SMS-OVA

S pomoću asistenta za slanje SMS-ova bez upotrebe ruku vaš INFINITI čita dolazne poruke naglas i zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja glasa na njih odgovara ranije unesenim odgovorima.

 

KONTROLE NA UPRAVLJAČU
Aktivirajte asistenta za slanje SMS-ova bez upotrebe ruku s pomoću gumba telefona na upravljaču.

 

PRESLUŠAJTE PORUKE
Recite „Read Text” za preslušavanje poruke i „Next Text” za preslušavanje ostalih poruka pohranjenih u sustavu INFINITI InTouch.

 

ODGOVORITE NA/POŠALJITE PORUKU
Odgovaranje na poruku ili slanje nove poruke vrlo je jednostavno. Recite na primjer „Send Text to James Smith” i odaberite jedan od nekoliko prethodno unesenih odgovora.

 

PRETHODNO UNESENE PORUKE
Vozilo se isporučuje s nekoliko prethodno unesenih poruka poput „On my way”, „Running late” ili „Driving, can't text”.

 

CUSTOM MESSAGES
Možete kreirati vlastite poruke i dodati ih na postojeći popis prethodno unesenih odgovora.

BLUETOOTH® HANDS-FREE SUSTAV

S pomoću Bluetooth® HANDS-FREE sustava telefonirajte zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja glasa bez da izvadite pametni telefon iz torbe. Bez slušalica i bez suvišnih pokreta osim čvrstog stiska upravljača.

 

KONTROLE NA UPRAVLJAČU
Odgovorite na poziv jednostavnim pritiskom na gumb na upravljaču. Sustav automatski stišava audio-sustav do završetka poziva.

 

GLASOVNE NAREDBE
Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i INFINITIJEVOJ tehnologiji prepoznavanja glasa Bluetoothom® možete upravljati jednostavnim glasovnim naredbama. Za pozivanje recite samo „Call” i ime kontakta, odnosno „Dial Number” i broj telefona kontakta.

 

ZVUKOVI ZVONA
Odaberite jedan od brojnih zvukova zvona za Bluetooth® sustav za telefoniranje vozila.

REPRODUKCIJA AUDIO-SADRŽAJA PUTEM BLUETOOTHA®

Riješite se nepotrebnih žica i reproducirajte glazbu bežično putem kompatibilnog uređaja s Bluetoothom®. I vaši suputnici mogu mijenjati postavke audio-sustava s bilo kojeg sjedala.

 

KONTROLE NA UPRAVLJAČU
Aktivirajte Bluetooth® s pomoću gumba na upravljaču.

 

PRIKAZ NA ZASLONU
Nazivi datoteka koje se reporduciraju prikazuju se na zaslonu sustava INFINITI InTouch.

FACEBOOK

Vaš društveni život ne mora stati ako ste u pokretu. Otvorite Facebook u svojem INFINITIJU, pregledavajte nadolazeće događaje i obavijestite prijatelje o vremenu dolaska na odredište. 

 

PRIJAVA TRENUTAČNE LOKACIJE
Nakon dolaska na odredište aplikacija automatski prijavljuje vašu trenutačnu lokaciju.

 

DOGAĐAJI
Kronološki popis vaših nadolazećih događaja. Kliknite na ikonu kalendara za više informacija o događaju. Na popisu događaja navedeni su i skori rođendani vaših prijatelja.INFINITIJEVA TEHNOLOGIJA PREPOZNAVANJA GLASA

Ako je u vaš INFINITI ugrađena tehnologija prepoznavanja glasa jednostavnim glasovnim naredbama upravljajte telefonom, sustavom navigacije (ako je ugrađen u vozilo), sustavom za zabavu i sustavom informacija o vozilu. I pritom uvijek ostanite koncentrirani na vožnju i promet. 

 

KONTROLE NA UPRAVLJAČU
Aktivirajte tehnologiju prepoznavanja glasa s pomoću gumba za govor na upravljaču.

 

GLASOVNE NAREDBE
Primijenite naredbe sustava INFINITI InTouch za upravljanje sustavom navigacije, telefonom ili audio-sustavima bez upotrebe ruku.

 

Potpuni popis važećih glasovnih naredbi nalazi se u korisničkim uputama.

KALENDAR

Pristupite internetskom kalendaru poput Google Calendara™ na zaslonu sustava INFINITI InTouch i pregledavajte nadolazeće obveze. Popis obveza možete i preslušavati.

 

Kalendar je funkcionalnost aplikacije INFINITI InTouch Mobile i besplatan je tijekom probnog razdoblja u trajanju od 24 mjeseca.

 

NAVIGACIJA
Unesite adresu u kalendar i postavite je kao odredište sljedeće obveze ako je u vaš INFINITI ugrađen sustav navigacije.

 

TELEFONSKI POZIV
Kasnite? Ako podaci o obvezi u kalendaru uključuju i telefonski broj jednostavno dodirnite ikonu telefona kako biste uputili poziv i obavijestili da stižete.

PODACI O VOŽNJI

INFINITI je razvio ovu jedinstvenu aplikaciju koja se ugrađuje u vozila kako bi vozačima omogućio uvid u podatke o vožnji poput brzine vozila i motora, protoku i potrošnji goriva, gibanju u zavojima i upravljanja vozilom.

E-POŠTA

Provjeravajte e-poštu putem sustava INFINITI InTouch. Preslušavajte dolazne e-poruke u vožnji.

 

KREIRANJE NOVOG RAČUNA
Pri unosu postavki aplikacije za pregledavanje e-pošte odaberite račun e-pošte koji želite pridružiti: Gmail, Yahoo! Za pridruživanje ostalih računa e-pošte odaberite ručni unos postavki.

SAT

INFINITIJEVA jedinstvena aplikacija Sat koja se ugrađuje u vozila spoj je stila i funkcionalnosti. Odaberite jedan od brojnih izgleda analognog ili digitalnog sata za prikaz točnog vremena u vozilu. Postoji mogućnost prikaza točnog vremena u nekoliko vremenskih zona što je posebno praktično za korisnike koji rade u međunarodnom okruženju.

KRATKE UPUTE

Ova aplikacija digitalni je dodatak sustavu INFINITI InTouch koji se ugrađuje u vozila. Riječ je o interaktivnim uputama za upotrebu funkcionalnosti sustava u stvarnom vremenu njihove upotrebe.

UVJETI I ODREDBE

Vožnju shvaćamo ozbiljno. Sustav INFINITI InTouch upotrebljavajte isključivo u sigurnim okolnostima. Za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati. Potreban je i pametni telefon s operativnim sustavima IOS i Android koji se ne isporučuje s vozilom. INFINITI ne odgovara za usluge neovisnih mobilnih operatera. Mobilna mreža nije dostupna na svim područjima. Za upotrebu sustava INFINITI InTouch potreban je podatkovni promet čije trošenje podliježe uvjetima mobilnog operatera. Više informacija zatražite od svojeg mobilnog operatera. Neke aplikacije nisu dostupne za sve modele s ugrađenim sustavom INFINITI InTouch. GPS karte nekih područja u sustavu navigacije nisu detaljne ili ne odražavaju trenutačnu prometnu regulaciju. INFINITI ne odgovara za određene aplikacije i usluge trećih strana, uključujući Google Services. U slučaju da pružatelj usluge ukine ili ograniči uslugu ili aplikaciju do toga može doći bez prethodne obavijesti i odgovornosti INFINITIJA i/ili njegovih zastupnika. INFINITI ne odgovara za zamjenu ili ažuriranje opreme ili aplikacije ili pripadajuće troškove nužne za nastavak njihove upotrebe. Primjenjuju se uvjeti i odredbe ugovora o pretplati. Početno probno razdoblje počinje od datuma kupnje vozila, a potom je potrebno plaćanje pretplate u iznosu koji je važeći u trenutku plaćanja. Primanje i slanje SMS-ova i e-poruka i/ili potrošnja podaktovnog prometa naplaćuju se po standardnim tarifama. Za početak upotrebe potreban je ugovor o pretplati. Tijekom prve dvije godine od datuma kupnje vozila usluga se ne naplaćuje. Potom je za nastavak upotrebe potrebno plaćanje kreditnom karticom pretplate u iznosu koji je važeći u trenutku plaćanja i trajanju od godine dana u skladu s uvjetima ugovora o pretplati.

 

Za preuzimanje ili ažuriranje aplikacija za e-poštu, kalendar i povezivanje potrebna je internetska veza putem aktivne pretplate za aplikacije za pametne telefone.

 

Za funkcioniranje aplikacija u nekim modelima potrebna je instalacija aplikacije INFINITI InTouch i prijava u aktivan korisnički račun.

 

Nemojte programirati sustav u vožnji. GPS karte nekih područja u sustavu navigacije nisu detaljne ili ne odražavaju trenutačnu prometnu regulaciju.

 

iPhone®

U vožnji potpunu pozornost obratite na promet. Nemojte upotrebljavati iPhone® u vožnji i tako skretati pozornost s prometa. Za više informacija obratite se zastupniku. iPhone® je registrirani žig društva Apple, Inc. Sva prava pridržana. iPhone® ne isporučuje se s vozilom.

 

Bluetooth®

Dostupnost određenih funkcionalnosti ovisi o tome je li u pametni telefon ugrađen Bluetooth®. Za više informacija pročitajte upute za upotrebu pametnog telefona. Logotip i riječ Bluetooth vlasništvo su društva Bluetooth SIG, Inc., a Nissan ih upotrebljava uz njegovu dozvolu.